Η άσχημη σεζόν για τον Μπεν Σπις συνεχίζεται με την πορεία του να είναι σταθερά καθοδική. Ο Τεξανός αναβάτης της εργοστασιακής Yamaha, ήταν πολύ κακός και καθόλου ανταγωνιστικός στην πίστα της Λε Μαν, δεν κατάφερε να γράψει καλούς χρόνους, και συνέπεια όλων αυτών, ήταν να τερματίσει στην απογοητευτική 16η θέση.

Το νερό που υπήρχε στο κράνος του, δεν του επέτρεπε να δει τίποτα, και έτσι αποφάσισε να μπει στα pit, ωστόσο αφού βγήκε, πάλι δεν μπορούσε να κάνει τίποτα.

Ο ίδιος στις δηλώσεις του τόνισε πως είχε την ελπίδα πως η κατάσταση θα βελτιωνόταν αλλά τελικά μάταια: "Ήταν δύσκολος αγώνας. Στην πραγματικότητα ξεκινήσαμε καλά, αλλά είχα μια επικίνδυνη στιγμή, κάτι συνέβη διότι ερχόταν αρκετό νερό μέσα στο κράνος μου και δεν μπορούσα να δω τίποτα στους πρώτους πέντε γύρους.

Είχα την ελπίδα ότι θα βελτιωνόταν η κατάσταση αλλά δεν μπορούσα να δω τίποτα και αποφάσισα να μπω στα pit διότι έπρεπε να δω  που πηγαίνω. Γνώριζα ότι ο αγώνας είχε τελειώσει, βγήκα λοιπόν στην πίστα για να μαζέψω δεδομένα και να δουλέψω με τη μοτοσικλέτα στη βροχή. Δεν ήταν η μέρα μου".

Η κατηφορική σεζόν για τον Σπις συνεχίζεται, ωστόσο οι φήμες που τον θέλουν τη Yamaha να τον αντικαθιστά τη νέα σεζόν, "οργιάζουν".

Αρκετά δημοσιεύματα στην Ισπανία, τονίζουν πως ο Σπις συζητά με την εργοστασιακή ομάδα της BMW, στην κατηγορία των Superbikes.


Πηγή: woop.gr
TAGS