«Θα έχουμε καλή απόδοση στον Καναδά»


Απογοήτευση επικρατεί στο στρατόπεδο της Williams μετά το πέρας του αγώνα στο Μονακό, καθώς οι πιλότοι της ομάδας δεν τα πήγανε καθόλου καλά σε αντίθεση με την Ισπανία.
Ο Παστόρ Μαλδονάδο όπως και ο Μπρούνο Σένα δεν περάσανε και το καλύτερο τους Σαββατοκύριακο με αποτέλεσμα να αναπολούν το grand prix της Βαρκελώνης.

Ο προβληματισμός στα λόγια του τεχνικού διευθυντή της ομάδας είναι εμφανής:

«Το μονοθέσιο ήταν αρκετά καλό για να σημειώσει τον 4ο-5ο χρόνο στις κατατακτήριες, επίσης καλός ήταν και ο ρυθμός μας στον αγώνα, οπότε είναι απογοητευτικό που φύγαμε από αυτόν τον αγώνα με αυτό το αποτέλεσμα. Νομίζω ότι το συμβάν με τον Maldonado μπορούσε να αποφευχθεί, η ποινή ήταν πλήρως κατανοητή.

Ο Bruno ήταν πολύ ξεκάθαρος μετά τις κατατακτήριες λέγοντας πως θα μπορούσε να τα έχει πάει καλύτερα και πίεσε σκληρά στον αγώνα αλλά δυστυχώς ο Kimi τον καθυστέρησε. Θα συνεχίσουμε τη δουλειά στον προσομοιωτή με τον Bruno ώστε να τον βοηθήσουμε να πάρει τα μέγιστα από τα ελαστικά στην πίστα.

Η ομάδα επικεντρώνεται τώρα στο 3ημέρου στο Μόντρεαλ καθώς πιστεύουμε ότι θα είμαστε ισχυροί ξανά αλλά πρέπει να αποδώσουμε τόσο στις κατατακτήριες όσο και στον αγώνα. Ο αγώνας στο Μόντρεαλ κρύβει εκπλήξεις, επίσης φθείρει πολύ τα φρένα και η πιθανότητα του Αυτοκινήτου Ασφαλείας είναι πολύ μεγάλη», δήλωσε ο Gillan.

Στην Williams πλέον κοιτάνε μπροστά και στον αγώνα του Μόντρεαλ που ακολουθεί στις 8-10 Ιουνίου.

Πηγή: woop.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο