Απογοήτευση επικρατεί στο στρατόπεδο της Williams μετά το πέρας του αγώνα στο Μονακό, καθώς οι πιλότοι της ομάδας δεν τα πήγανε καθόλου καλά σε αντίθεση με την Ισπανία.
Ο Παστόρ Μαλδονάδο όπως και ο Μπρούνο Σένα δεν περάσανε και το καλύτερο τους Σαββατοκύριακο με αποτέλεσμα να αναπολούν το grand prix της Βαρκελώνης.

Ο προβληματισμός στα λόγια του τεχνικού διευθυντή της ομάδας είναι εμφανής:

«Το μονοθέσιο ήταν αρκετά καλό για να σημειώσει τον 4ο-5ο χρόνο στις κατατακτήριες, επίσης καλός ήταν και ο ρυθμός μας στον αγώνα, οπότε είναι απογοητευτικό που φύγαμε από αυτόν τον αγώνα με αυτό το αποτέλεσμα. Νομίζω ότι το συμβάν με τον Maldonado μπορούσε να αποφευχθεί, η ποινή ήταν πλήρως κατανοητή.

Ο Bruno ήταν πολύ ξεκάθαρος μετά τις κατατακτήριες λέγοντας πως θα μπορούσε να τα έχει πάει καλύτερα και πίεσε σκληρά στον αγώνα αλλά δυστυχώς ο Kimi τον καθυστέρησε. Θα συνεχίσουμε τη δουλειά στον προσομοιωτή με τον Bruno ώστε να τον βοηθήσουμε να πάρει τα μέγιστα από τα ελαστικά στην πίστα.

Η ομάδα επικεντρώνεται τώρα στο 3ημέρου στο Μόντρεαλ καθώς πιστεύουμε ότι θα είμαστε ισχυροί ξανά αλλά πρέπει να αποδώσουμε τόσο στις κατατακτήριες όσο και στον αγώνα. Ο αγώνας στο Μόντρεαλ κρύβει εκπλήξεις, επίσης φθείρει πολύ τα φρένα και η πιθανότητα του Αυτοκινήτου Ασφαλείας είναι πολύ μεγάλη», δήλωσε ο Gillan.

Στην Williams πλέον κοιτάνε μπροστά και στον αγώνα του Μόντρεαλ που ακολουθεί στις 8-10 Ιουνίου.

Πηγή: woop.gr