Ο Φερνάντο Αλόνσο διέψευσε και αυτός με τη σειρά του τις όποιες φήμες υπήρξαν ότι ο Σεμπάστιαν Φέτελ έχει υπογράψει προσύμφωνο με τη Ferrari, ενώ υπερασπίστηκε τον Φελίπε Μάσα.

Πρώτα ο Μάρκο Χέλμουτ και μετά ο Σεμπάστιαν Φέτελ έσπευσαν να διαψεύσουν τις φήμες που διέρρευσαν στο Μονακό ότι ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής έχει υπογράψει προσύμφωνο με τη Ferrari. Αυτό έπραξε, με τη σειρά του και ο Φερνάντο Αλόνσο, ο οποίος τόνισε μιλώντας στο CNN πως όλα είναι μόνο θεωρία.

«Οι φήμες για τον Φέτελ είναι μόνο θεωρία. Κάθε χρόνο έτσι είναι στη Ferrari. Το είχα αυτό όταν ήμουν με τη Renault στο παρελθόν. Κάθε χρόνο γύρω στο καλοκαίρι πάντα υπήρχαν οι εικασίες: 'Ο Αλόνσο θα πάει στη Ferrari'. Απάντησα σε πολλές ερωτήσεις όλες τις χρονιές και τώρα που είμαι εδώ είναι το αντίθετο.

Κάθε χρόνο κάποιος έρχεται, έτσι είναι. Νομίζω είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπίσεις επίσης όταν είσαι στη Scuderia», είπε, αρχικά, ο Ισπανός για να αποτελέσει... γραμμή υπεράσπισης προς το πρόσωπο του ομόσταβλού του, Φελίπε Μάσα.

«Ξέρουμε ότι υπήρξαν κάποιες συμπτώσεις, λίγη κακή τύχη και στιγμές σε ιδιαίτερους αγώνες που δεν πήρε βαθμούς. Γνωρίζουμε ότι στις ελεύθερες και στις κατατακτήριες δοκιμές είμαστε πιο κοντά, μαχόμαστε, είμαστε μαζί σε μερικές από τις πρώτες στροφές, αλλά τότε κάποιοι παράγοντες τον βάζουν πάντα σε μπελάδες και χάνει βαθμούς.

Όμως, έχει το ταλέντο, έχει πλήρη στήριξη από τα αφεντικά μας, από εμένα, απ' όλους στην ομάδα και ξέρουμε το ταλέντο του Φελίπε. Ξέρουμε ότι πριν να είναι αργά θα λάμψει». Τέλος, να σημειώσουμε ότι θεωρείται δεδομένο πως ο Μάσα θα αποτελέσει παρελθόν από την ιταλική ομάδα στο τέλος της χρονιάς.

Πηγή: gazzetta.gr