Καιρό τώρα υπάρχει έντονη φημολογία για το επόμενο υπέρ-αυτοκίνητο της Aston Martin. Έχουν γραφτεί πολλά για τη πιθανή διάδοχο της DBS αλλά τελικά, την αλήθεια την αποκάλυψε –έστω κι άθελά της- η Βασίλισσα Ελισάβετ! Στο πλαίσιο λοιπόν των εορτασμών για το Αδαμάντινο Ιωβηλαίο της βασίλισσας της Αγγλίας, όλοι οι κάτοικοι του νησιού έχουν χτυπηθεί από… απροσεξία, επικεντρωμένοι όλοι στην παρακολούθηση των εορτασμών. Ανάμεσα τους κι ο υπεύθυνος αυτού του φορτηγού που μετέφερε το πολύτιμο και… μυστικό φορτίο.

Τη νέα Aston Martin που όμως βλέπετε και στο βίντεο, φέρει το όνομα Vanquish που επιστρέφει μετά την περίοδο 2001-2007 όπου είχε ενισχύσει σημαντικά το προφίλ της μάρκας. Παρότι δεν είδαμε πολλά, είναι ξεκάθαρη η διαφοροποίηση από προηγούμενα μοντέλα σε ότι αφορά στο σχεδιασμό ενώ όπως συνέβη και στην περίπτωση της AM310 Concept που είδαμε στην Villa d’ Este, υπάρχουν διάσπαρτα στοιχεία του DNA της One-77.

Μιας και η νέα γενιά της Vanquish έχει λοιπόν αποκτήσει, σάρκα, λαμαρίνα και οστά, λογικά σύντομα θα έχουμε και την επίσημη αποκάλυψη της.


Πηγή: newsauto.gr