Ο Τζένσον Μπάτον δεν τα παρατάει και ποτέ δε θα σταματήσει να μάχεται, όπως έγραψε σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, έπειτα από τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα.
Η 16η θέση στον αγώνα του Καναδά έδωσε συνέχεια στα αρνητικά αποτελέσματα του Τζένσον Μπάτον, που δείχνει να είναι μακριά από τον καλό του εαυτό. Ωστόσο, ο Βρετανός δεν είναι διατεθειμένος να τα παρατήσει, αφού συνεχίσει να μάχεται, όπως έγραψε στο twitter. «Σας ευχαριστώ όλους για τα θετικά σχόλια σας.

Έχω μερικούς δύσκολους γύρους, αλλά ποτέ δεν θα τα παρατήσω, ποτέ δεν θα σταματήσω να μάχομαι», έγραψε ο πιλότος της McLaren, που στις δηλώσεις του εξέφρασε την απογοήτευσή του για την εξέλιξη αυτή. «Δεν είχα ταχύτητα. Δεν μπορούσα να διαφυλάξω τα ελαστικά μου, δεν είχα ρυθμό. Δεν υπήρχε τίποτα. Το ίδιο γίνεται στους τελευταίους αγώνες.

Δεν ξέρω ποιος είναι ο λόγος, κάθε φορά που λέμε ότι έχουμε μια καλή ιδέα, δεν έχουμε καμία πρόοδο. Βρίσκομαι ενάμιση δεύτερα πίσω από τους πρωτοπόρους και ο ένας από αυτούς είναι και ο ομόσταβλός μου, δεν ξέρω γιατί δεν μπορώ να πιέσω περισσότερο το μονοθέσιο μου. Είμαι μπερδεμένος και χαμένος. Δεν μπορώ στην πραγματικότητα να καταλάβω τι συμβαίνει».

Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι ο Μπάτον ξεκίνησε τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τη νίκη στην Αυστραλία, και είχε παρόμοια αποτελέσματα στους πρώτους αγώνες, με εξαίρεση το Γκραν Πρι της Μαλαισίας (14ος). Ωστόσο, η... κάτω βόλτα άρχισε από το Μπαχρέιν, από το οποίο και μετά έχει πάρει μόλις δυο βαθμούς.

Πηγή: gazzetta.gr