Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτου πραγματοποίησε την επίσκεψή της στην πίστα του Όστιν, με τον Τσάρλι Γουάιτινγκ να τονίζει πως οι Αμερικάνοι κάνουν τη διαφορά.

Αντίστροφα για την επιστροφή τους στη Formula1 μετράνε στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, που θα φιλοξενήσουν τους πρωταγωνιστές του σπορ στην πίστα του Όστιν. Αυτή επισκέφτηκε σήμερα ο Τσάρλι Γουάιτινγκ, προκειμένου να πάρει μια πρώτη... γεύση.

Ο αγωνιστικός διευθυντής της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου έμεινε ικανοποιημένος από τη δουλειά που γίνεται και τόνισε πως όσοι εργάζονται εκεί κάνουν τη διαφορά. «Είναι καθαρό ότι σημαντικοί πόροι της πίστα των Αμερικανών έχει δεσμευτεί να ολοκληρώσει αυτή την εγκατάσταση έγκαιρα και για τις προδιαγραφές της FIA κάνουν τη διαφορά», ήταν τα λόγια του Γουάιτινγκ, ο οποίος αποκάλυψε πως θα επισκεφτεί ξανά το σιρκουί τον Αύγουστο.

«Οι περισσότεροι από 500 εργάτες σημειώνουν καθημερινά μεγάλη πρόοδο και σχεδιάζω να επιστρέψω στο Όστιν στο τέλος του Αυγούστου για μια ενημέρωση». Τέλος, να σημειώσουμε ότι επίσημη επιθεώρηση από τους ιθύνοντες της FIA θα διεξαχθεί στις 25 Σεπτεμβρίου, περίπου δυο μήνες πριν από τη διεξαγωγή του Γκραν Πρι (16-18/11).

Πηγή: gazzetta.gr