Οταν πέρυσι βγήκε η είδηση πως θα υπάρξει Grand Prix Αμερικής στη Formula 1, πολλοί ήταν αυτοί που ενθουσιάστηκαν, καθώς η πίστα του Νιού Τζέρσεϊ διεκδικούσε την είσοδό της, στο καλεντάρι της F1.

Έτσι, και οι πολίτες των Ηνωμένων Πολιτειών θα είχαν την ευκαιρία να δουν τον Σεμπάστιαν Φέτελ να οδηγάει, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως ο Γερμανός πιλότος αποτελεί είδωλο για τους ανθρώπους στην άλλη μεριά του Ατλαντικού.

Ωστόσο, η Pirelli έκανε αυτή τη φορά τα τεστ στην πίστα του Λας Βέγκας, όμως... ποιος είναι πιο κατάλληλος για να δοκιμάσει τη νέα αμερικάνικη πίστα, από τον δύο φορές παγκόσμιο εν ενεργεία πρωταθλητή;

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ, δοκίμασε την αμερικάνικη πίστα, οδηγώντας ένα Infiniti IPL G Coupe, έχοντας μαζί του αστυνομική συνοδεία, και το δικαίωμα να... αναπτύξει μια καλή ταχύτητα.

Ο ίδιος δήλωσε μετά το τεστ, βγαίνοντας από το κουπέ αυτοκίνητο που οδηγούσε: "Είναι ξεκάθαρο πως θα είναι μεγάλη πρόκληση, μέσα σε ένα μονοθέσιο!"

Το μόνο σίγουρο ήταν πως ο Φέτελ διασκέδασε αρκετά στην αμερικάνικη πίστα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως... μία νέα γόμα στο αυτοκίνητο που οδήγησε ο Γερμανός Παγκόσμιος Πρωταθλητής είναι απαραίτητη, καθώς το "έλιωσε"!

Πηγή: woop.gr