Μαίνεται η μάχη του τίτλου στη Formula 1 και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά το τι θα συμβεί και ποιος πιλότος θα κόψει πρώτος το... νήμα, κατακτώντας το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Ο επικεφαλής της Ferrari, Στέφανο Ντομενικάλι, έκανε τις δικές του προβλέψεις, τονίζοντας ότι η μάχη παίζεται ανάμεσα σε Αλόνσο, Φέτελ και Χάμιλτον. Μάλιστα, επισημαίνει ότι η F2012 είναι στο σωστό δρόμο ανταγωνιστικότητας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Νομίζω ότι τελικά το πρωτάθλημα τελικά θα παιχτεί μεταξύ των Φερνάντο, Λιούις και Σεμπάστιαν. Αυτό νιώθω αλλά κάθε φορά πριν από κάθε αγώνα όλοι νομίζουν ότι γνωρίζουν κάτι και μετά τον αγώνα αλλάζουν άποψη. Ίσως μετά τη Βαλένθια να αλλάξει η κατάσταση, αλλά ειλικρινά πιστεύω η μάχη για το πρωτάθλημα για δοθεί μεταξύ των τριών πρώτων οδηγών.

Το μονοθέσιο έχει πάρει τη σωστή πορεία όσον αφορά την ανταγωνιστικότητά του και αυτό είναι το σημαντικότερο καθώς το πρωτάθλημα είναι πολύ ανοιχτό. Ο Χάμιλτον μπορεί να ηγείται του πρωταθλήματος, αλλά ο Φερνάντο είναι πίσω του μόλις με δύο βαθμούς διαφορά. Δουλεύουμε σκληρά ώστε να κάνουμε το μονοθέσιο καλύτερο, ετοιμάζουμε αναβαθμίσεις για τη Βαλένθια και μέχρι να βρεθούμε στην pole position δεν θα είμαστε ευχαριστημένοι».

Πηγή: woop.gr

TAGS