Τελευταία δημοσιεύματα θέλουν τη Honda να ενδιαφέρεται να καλύψει το κενό του Κέισι Στόνερ, μετά το τέλος του φετινιού πρωταθλήματος, με τον Βαλεντίνο Ρόσι.

Ωστόσο, ο ατζέντης του «γιατρού», Νταβίντε Μπρίβιο, ξεκαθάρισε με δηλώσεις του σε ιταλικά Μέσα ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

"Το μοναδικό πράγμα που έχει στο μυαλό του ο Βαλεντίνο αυτήν τη στιγμή είναι η βελτίωση της Ducati και να κερδίσει με αυτήν. Δεν είναι εύκολη περίοδος και πρέπει να δουλέψουν για να βελτιώσουν την απόδοση και να μειώσουν τη διαφορά από τους πρώτους. Αυτός είναι ο στόχος", σχολίασε χαρακτηριστικά ο Μπρίβιο στην ιστοσελίδα "gpone.com" και συμπλήρωσε:

"Κάθε τριήμερο ο Βαλεντίνο φτάνει στην πίστα γνωρίζοντας ότι είναι ικανός να παλέψει για το βάθρο. Αλλά δεν το πετυχαίνει πάντα. Είναι ξεκάθαρο ότι θέλει να επιστρέψει στις νίκες και έχει δουλέψει με την Ducati ενάμιση χρόνο για να το πετύχει. Δεν γνωρίζω αν θα τα καταφέρει, δεν έχω τη μαγική μπάλα, αλλά τώρα είναι πολύ νωρίς για να σταματήσει να προσπαθεί".

Όσο για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Honda απάντησε: "Ειλικρινά, δεν γνωρίζω αν η Honda ενδιαφέρεται για τον Ρόσι ή όχι, αλλά δεν υπάρχει επαφή μαζί τους. Η αποχώρηση του Στόνερ επιτάχυνε όλα όσα έχουν να κάνουν με την αγορά αναβατών, αλλά ακόμα και τις προηγούμενες σεζόν κάποιοι αναβάτες είχαν ξεκινήσει να κάνουν κινήσεις από τον Μάιο ή τον Ιούνιο. Θα δούμε τι θα συμβεί, αλλά παραμένουμε ήρεμοι. Τα υπόλοιπα κομμάτια του παζλ θα μπουν στη θέση τους, το ένα μετά το άλλο και δεν βιαζόμαστε".

Πηγη: woop.gr