Στην Αμερική θα βρεθεί ο Σεμπαστιάν Λεμπ στις 29 Ιουνίου για να λάβει μέρος στο ετήσιο ιβέντ X Games, κάτι που δε σκέφτηκε πολύ, όπως δήλωσε ο ίδιος.

Λίγες μέρες μετά το Ράλι της Νέας Ζηλανδίας (22-24/6) ο Σεμπαστιάν Λεμπ θα βρεθεί στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για έναν ξεχωριστό λόγο. Ο Γάλλος θα μεταβεί στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και στο Λος Άντζελες για να πάρει μέρος στο X Games, ιβέντ που λαμβάνει μέρος κάθε χρόνο από το 1995.

Ο οχτώ φορές παγκόσμιος πρωταθλητής μίλησε γι' αυτό και τόνισε πως δεν το σκέφτηκε πολύ να πάρει την απόφαση για τη συμμετοχή του. «Μου αρέσει να τρέχω και πάντα με ενδιαφέρει να δοκιμάζω νέες κατηγορίες. Μία εβδομάδα μετά το Ράλι της Νέας Ζηλανδίας θα βρεθώ στο Λος Άντζελες.

Οι αγώνες στην Ευρώπη είναι ιδιαίτεροι, αλλά στην Αμερική φαίνεται να είναι πιο συναρπαστικοί. Συνεπώς, δεν χρειάστηκε να με ρωτήσουν δύο φορές, καθώς δέχτηκα αμέσως», ανέφερε ο Αλσατός. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι έδωσε στο DS3 του το όνομα XL από τα αρχικά του ιβέντ και του επωνύμου του.

Πηγή: gazzetta.gr