Πρόβλημα στο πίσω ελαστικό αντιμετώπιζε καθ΄όλη την διάρκεια του αγώνα στο Σίλβερστοουν ο Κέισι Στόνερ.

Ο Αυστραλός αναβάτης είδε την καρό σημαία από τη δεύτερη θέση, ανέφερε πως δεν μπορούσε να πιέσει περισσότερο, καθώς δεν ένιωθε άνετα με τη μοτοσικλέτα του.

Αναλυτικά:

«Στην αρχή είχα καλό ρυθμό όμως αργότερα δεν αισθανόμουν άνετα έπρεπε να πιέσω πολύ, όμως δεν είχα καλή πρόσφυση ιδιαίτερα στο πίσω ελαστικό, ιδιαίτερα στις αριστερές στροφές.

Έκανα μερικά λάθη και δεν μπορούσα να πιέσω. Δείχνουμε να έχουμε πρόβλημα στο πίσω ελαστικό. Στο τέλος είχα μία ωραία μάχη με τον Χόρχε, προσπάθησα να μειώσω τη μεταξύ μας διαφορά στα κομμάτια που ήμουν γρήγορος. Οι βαθμοί που πήραμε είναι ευπρόσδεκτοι», ανέφερε ο Παγκόσμιος πρωταθλητής, Κέσεϊ Στόνερ.

Ικανοποιημένος από την τρίτη θέση δήλωσε ο Ντάνι Πεδρόσα. Ο Ισπανός πίεσε για να προσπεράσει τον ομόσταβλό του, Κέσεϊ Στόνερ, ωστόσο ένα λάθος του τον εμπόδισε.

«Η εκκίνηση ήταν δύσκολη, πολλοί αναβάτες με πέρασαν από την εξωτερική γραμμή και έπεσα στην όγδοη θέση. Όλοι οι αναβάτες στην αρχή έδιναν πολύ σκληρή μάχη. Ο Μπεν και Κέσεϊ έκαναν διαφορά, εγώ προσπάθησα να βρω ρυθμό, πήγα καλύτερα, προσπάθησα να πιάσω τον Κέσεϊ. Στον τελευταίο γύρο τον έπιασα, αλλά έκανα ένα λάθος και έχασα χρόνο στα φρένα.

Είχαμε έναν καλό αγώνα στο Σίλβερστοουν και από εδώ και πέρα πρέπει να βρούμε τις κατάλληλες ρυθμίσεις, έχοντας αλλάξει το μπροστινό ελαστικό», ήταν τα λόγια του Ισπανού αναβάτη.

Πηγή: woop.gr