Σοβαρό ατύχημα έγινε στις «24 ώρες του Λε Μαν», όταν ο Άντονι Ντέιβιντσον είχε επαφή με τον Πιερτζιουσέπε Περατσίνι, με συνέπεια το αυτοκίνητό του να αναποδογυρίσει στον αέρα και να καταλήξει στον τοίχο!

Λίγο πριν τη συμπλήρωση της 11ης ώρας στις «24 ώρες του Λε Μαν» ο Άντονι Ντέιβιντσον είχε ατύχημα στον περίφημο αγώνα. Ο πρώην πιλότος της Formula1 είχε επαφή με τον Πιερτζιουσέπε Περατσίνι, με συνέπεια η Toyota του πρώτου να αναποδογυρίσει στον αέρα και να χτυπήσει στον τοίχο με μεγάλη ταχύτητα.

Επίσης, στον τοίχο προσέκρουσε και η Ferrari του Ιταλού, ο οποίος απομακρύνθηκε από το συμβάν, ενώ ο Ντέιβιντσον αποχώρησε με τραυματισμό στην πλάτη, κάτι που επιβεβαίωσε τόσο η ομάδα του όσο και ο ίδιος. «Ο Άντονι Ντέιβιτνσον διακομίστηκε στο ιατρικό κέντρο της πίστας, μετά το ατύχημά του κατά τη διάρκεια των 24 ωρών του Λε Μαν.

Οι γιατροί στην πίστα επιβεβαίωσαν ότι ο Άντονι υποφέρει από το σοκ και τους πόνους στην πλάτη. Δεν υπάρχουν σημάδια άλλων τραυματισμών και περπατάει και μιλάει δίχως προβλήματα. Θα διακομιστεί σε τοπικό νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις, αλλά η ομάδα είναι ανακουφισμένη και χαρούμενη που ακούει ότι είναι εντάξει. Περισσότερες ενημερώσεις θα ακολουθήσουν εν ευθέτω χρόνω», έλεγε στην ανακοίνωσή της η Toyota.

Πηγή: gazzetta.gr