Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Στόνερ ο Βρετανός αναβατής της Monster Yamaha Tech 3, εκφράζοντας παράλληλα την απογοήτευσή του για την επικείμενη αποχώρηση του Αυστραλού.

Εξέφρασε μάλιστα την ευχή του να κατακτήσει φέτος ο Στόνερ τον τίτλο, ούτως ώστε να αποχωρήσει με το κεφάλι ψηλά.

«Πιο πολύ απογοητεύτηκαν οι υπόλοιποι, παρά ο ίδιος. Θεωρώ ότι οι άνθρωποι δεν του αναγνωρίζουν το πόσο πραγματικά γρήγορος είναι… για μένα είναι μακράν ο ταχύτερος στον πλανήτη! Ίσως δεν έχει τα Πρωταθλήματα που θα μπορούσε, άλλοτε λόγω μοτοσυκλέτας και άλλοτε λόγω του ίδιου, ωστόσο είναι μακράν ο ταχύτερος όλων και όταν πήρε καλή μοτοσυκλέτα κέρδισε το Πρωτάθλημα!», είπε ο Κρότσλοου και πρόσθεσε.

«Και όταν κέρδισε πιο παλιά τον τίτλο, ίσως δεν είχε την καλύτερη μοτοσυκλέτα, αλλά ήταν αυτός ο καλύτερος… ειλικρινά, φεύγει από τους αγώνες για λόγους που είναι εν μέρει σωστοί και η αποχώρησή του θα πρέπει να αφυπνίσει ορισμένους… Βέβαια, αν δεν έχει πάθος πια για αυτό που κάνει, τότε καλά κάνει και φεύγει.

Εχει κάνει πάντως εξαιρετική δουλειά και θα αφήσει το δικό του στίγμα στο MotoGP… το MotoGP είναι το αποκορύφωμα και αν μπορείς να κερδίσεις εκεί, τότε είσαι στην κορυφή! Ελπίζω, για εκείνον, να κερδίσει φέτος τον τίτλο και να φύγει με το κεφάλι ψηλά!».

Πηγή: woop.gr