Νέο ρεπορτάζ από την Ιταλία έρχεται να συνδέσει και πάλι το όνομα του Σεμπάστιαν Φέτελ με τη Ferrari, καθώς τονίζει ότι ο Γερμανός θα πάει στη Scuderia το 2014.


Μπορεί άπαντες να έχουν διαψεύσει ότι ο Σεμπάστιαν Φέτελ θα πάει στη Ferrari την επόμενη χρονιά, όμως νέο ρεπορτάζ από την Ιταλία έρχεται να δώσει νέα δεδομένα. Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ του ιταλικού τηλεοπτικού σταθμού Italia1 τονίζει πως αυτό θα γίνει το 2014.

Μάλιστα, αποκαλύπτει και ότι το συμβόλαιο θα έχει διάρκεια τριών ετών, με τις ετήσιες απολαβές να φτάνουν τα 15 εκατομμύρια ευρώ. Όσο για το 2013, γίνεται λόγος πως η ιταλική ομάδα θα εμπιστευτεί και πάλι τον Φελίπε Μάσα ή θα φέρει τον Μαρκ Γουέμπερ, το όνομα του οποίου έχει επίσης ακουστεί για την ομάδα του Μαρανέλο.

Πάντως, στη Ferrari βλέπουν με καλό μάτι τη συνύπαρξη του Φέτελ με τον Φερνάντο Αλόνσο, τη στιγμή που ο πρώτος έχει εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στη Red Bull, καθώς και τον σεβασμό του στον Ισπανό και την 16 φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια της Formula1.

Πηγή: gazzetta.gr