Μπορεί ο Τζένσον Μπάτον να έχει εκφράσει αρκετές φορές το θαυμασμό του προς τον Φερνάντο Αλόνσο, ωστόσο μετά το Grand Prix προέβη σε πρωτότυπες δηλώσεις... Ο οδηγός της McLaren δεν μπορεί να καταλάβει το λόγο για τον οποίο όλοι εκθειάζουν τον Ισπανό πιλότο, την ώρα που ήταν εκπληκτικός στο εν λόγω γκραν πρι ήταν ο Σεμπάστιαν Φέτελ.

Μάλιστα, ο πιλότος της McLaren τόνισε πως ο ρυθμός του δύο φορές Παγκόσμιου πρωταθλητή ήταν τρομακτικά καλός, συμπληρώνοντας πως ο Φέτελ είναι ο πιλότος που αποτελεί απειλή για τους υπόλοιπους στον αγώνα της Αγγλίας.

«Όλοι "γλείφουν" τον Αλόνσο. Δεν ξέρω τι συμβαίνει είναι λίγο περίεργο. Οι περισσότεροι πιλότοι της Φόρμουλα 1 είναι ταλαντούχοι και αρκετοί από αυτούς στο μέλλον θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Ο Αλόνσο κέρδισε το γκραν πρι της Ισπανίας, αλλά η απόδοσή του δεν ήταν τρομακτική. Η ομάδα που είχε τρομακτική απόδοση ήταν η Red Bull. Ο ρυθμός του Φέτελ ήταν εκπληκτικός, αφήνοντας κατά πολύ πίσω του τους υπόλοιπους», δήλωσε ο Τζένσον Μπάτον στην εφημερίδα «Express»!

Πηγή: woop.gr