Ο δοκιμαστής της Caterham, Γκιέντο φαν ντερ Γκαρντ θα έχει την ευκαιρία να τρέξει στο ετήσιο ιβέντ City Racing, το οποίο διεξάγεται στη χώρα του και στο Ρότερνταμ.

Μια ξεχωριστή αίσθηση φροντίζει να δίνει κάθε χρόνο στους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού η Ολλανδία και το Ρότερνταμ. Ο λόγος για το ιβέντ City Racing, το οποίο διεξάγεται κάθε χρόνο στην χώρα της τουλίπας και φέρνει πιο κοντά τους οπαδούς με τη Formula1. Στο φετινό, όμως, τον προσεχή Αύγουστο θα λάβει μέρος ξανά ένας Ολλανδός πιλότος.

Αυτός θα είναι ο Γκιέντο φαν ντερ Γκαρντ. «Για χρόνια ακολουθώ το City Racing στο Ρότερνταμ και είμαι ικανοποιημένος που η διοργάνωση προσκάλεσε την Caterham και θα πάρω μέρος. Θα εξασφαλίσω ότι το πλήθος θα ενθουσιαστεί!

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο πήρα μέρος στο φεστιβάλ ταχύτητας στο Γκούντγουντ στην Αγγλία και ανυπομονώ να δώσω θέαμα σε όλους τους οπαδούς της Caterham και θα βεβαιώσουμε ότι θα πάμε σε ένα θεαματικό σόου», δήλωσε ο δοκιμαστής της Caterham. Για την παρουσία του, βέβαια, μίλησε και ο συνδιοργανωτής του ιβέντ, Χέρμαν Φάανχολτ. «Είμαστε χαρούμενοι που θα προσθέσουμε τον Γκιέντο και την ομάδα του στο σόου μας.

Μπαίνει σε μια λίστα Ολλανδών οδηγών, οι οποίοι έχουν πάρει μέρος σε προηγούμενα ιβέντ συμπεριλαμβάνοντας του Κρίστιχαν Άλμπερς, Ρόμπερτ Ντοόρνμπος, Χο-Πιν Τανγκ και Γιος Φερστάπεν. Είμαστε υπερήφανοι που ξανά ένας Ολλανδός πιλότος θα τρέχει με ένα μονοθέσιο της Formula1 στο City Racing». Τέλος, να σημειωθεί πως αυτό θα λάβει χώρα στις 26 Αυγούστου, καθώς και ότι το παρών θα δώσει και ο Νίκο Ρόζμπεργκ με τη Mercedes.

Πηγή: gazzetta.gr