Όπως όλα δείχνουν η Honda θα έχει αναβάτη και την νέα περίοδο τον Ντάνι Πεντρόσα, αν και οι σχέσεις των δύο πλευρών είναι ιδιαίτερα «παγωμένες».

Ο επικεφαλής του τμήματος marketing του HRC, Λίβιο Σούπο αρχικά επιχείρησε να φέρει στη Honda τον Χόρχε Λορέντζο αλλά απέτυχε.

Στην συνέχεια προσπάθησε να… «κλείσει» τον Βαλεντίνο Ρόσι, αλλά επίσης δεν τα κατάφερε. Έτσι όπως όλα δείχνουν στη Honda θα προχωρήσουν στην ανανέωση του συμβολαίου του Ντάνι Πεντρόσα.

Πάντως οι σχέσεις των δύο αντρών δεν είναι καθόλου καλές, καθώς ο Πεντρόσα είναι δυσαρεστημένος που ήταν τρίτη επιλογή για την Repsol Honda.

Ο Pedrosa στο Βρετανικό GP είχε ισχυριστεί: «Μερικές φορές το σκηνικό αλλάζει γρήγορα. Ο Lorenzo πάντα ήθελε να μείνει στη Yamaha. Δεν νομίζω ότι θα ήταν φυσιολογικό να έρθει στη Honda. Το ότι δεν υπέγραψε βέβαια ο Lorenzo δεν σημαίνει ότι αυτόματα εγώ θα μείνω στη Honda. Δεν υπάρχουν πολλές εναλλακτικές όμως, τώρα η Honda και η Yamaha είναι μπροστά. Αυτές είναι η προτεραιότητα».

Ο Ισπανός πρόσθεσε: «Όσο έχεις τη δυνατότητα να κερδίσεις καλό είναι να περνάς τα καλά σου χρόνια εκεί που θα μπορείς να το κάνεις. Τα υπόλοιπα είναι για όταν θέλεις να αποσυρθείς».

Έτσι όπως όλα δείχνουν το 2013 το ζευγάρι της Repsol Honda θα είναι ο Ντάνι Πεντρόσα και ο Μαρκ Μάρκεζ.

 Πηγή: woop.gr