Ο Λιούις Χάμιλτον δήλωσε ότι έχει πάρει την απόφασή του σχετικά με το μέλλον του, χωρίς, όμως, να διευκρινίσει ποιά είναι αυτή! Ο Χάμιλτον είναι ένα από τα ονόματα που εμπλέκονται έντονα στο φετινό μεταγραφικό παζάρι της Formula 1.

Το όνομά του έχει συνδεθεί με τις Ferrari και Red Bull και ο Βρετανός πιλότος της McLaren δήλωσε ότι έχει πάρει ήδη την απόφασή του, χωρίς, όμως, να διευκρινίσει ποια είναι αυτή!

«Σκέφτομαι ένα νέο συμβόλαιο, αλλά ακόμα δεν έχω υπογράψει τίποτα. Είμαι, πάντως, έτοιμος, να κλείσω το ζήτημα», δήλωσε σε δημοσιογράφους στο Σίλβερστοουν και όταν ρωτήθηκε τί ακριβώς σημαίνει αυτό, ήταν ακόμα πιο αινιγματικός:

«Το ότι είμαι έτοιμος σημαίνει ότι έχω πάρει την απόφασή μου και ξέρω τί θα κάνω. Σύντομα θέλω να έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση».

Πάντως, η θέση της McLaren είναι ξεκάθαρη, όπως τόνισε για ακόμη μία φορά ο επικεφαλής, Μάρτιν Γουίτμαρς: «Ο Λιούις ξέρει πώς νιώθω και πιστεύω ότι θέλει να μείνει. Ταυτόχρονα, βέβαια, θα πρέπει να αποδεχτώ το γεγονός ότι και οι μάνατζέρ του θέλουν να εκμεταλλευτούν όσο μπορούν την κατάσταση».

Πηγή: woop.gr
TAGS