Το αφεντικό της Red Bull, Κρίστιαν Χόρνερ με δηλώσεις του ανέφερε ότι είναι πλέον καιρός να αρχίσουν οι συζητήσεις με την πλευρά του Μαρκ Γουέμπερ για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Το συμβόλαιο του Αυστραλού πιλότου λήγει στο τέλος της σεζόν και το αφεντικό των «κόκκινων ταύρων» δήλωσε ικανοποιημένος από την απόδοση του.

«Έφτασε το χρονικό σημείο της σεζόν στο οποίο θα κάτσουμε και θα μιλήσουμε για το μέλλον του. Ο τρόπος που οδηγεί τη φετινή σεζόν είναι πολύ καλός, έχει ενθουσιασμό και νομίζω ότι από φυσικής άποψης είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Συνεπώς, τις επόμενες εβδομάδες θα ξεκινήσουμε τις συζητήσεις», ήταν τα λόγια του αφεντικού της Red Bull.

Από την άλλη ο Μαρκ Γουέμπερ τόνισε: «Νομίζω ότι η χειμερινή διακοπή του πρωταθλήματος μου κάνει καλό. Συγκεντρώνομαι στην έναρξη της σεζόν και δίνω τον καλύτερό μου εαυτό όταν οδηγώ, όλα είναι στο χέρι μου. Πραγματικά διασκεδάζω κάνοντας τη δουλειά μου. Σχετικά με την επόμενη σεζόν, υπάρχει μία καλή ευκαιρία, θα βρίσκομαι στη Φόρμουλα 1».


Πηγή: woop.gr