Καμία διάθεση να βιαστεί στην επιλογή του πιλότου που θα πλαισιώσει τον Φερνάντο Αλόνσο του χρόνου δεν δείχνει να έχει η Ferrari.


Η ανανέωση βέβαια του Μαρκ Γουέμπερ με την Red Bull για μία ακόμη χρονιά φαίνεται ότι χαλάει τα σχέδια της Scuderia.

Ο Αυστραλός αποτελούσε μία από τις σίγουρες επιλογές της και οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών για ενδεχόμενη συνεργασία είχαν ήδη ξεκινήσει. Κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Γουέμπερ μετά την επέκταση της συμφωνίας του με τη Red Bull.

Μία από τις εναλλακτικές προτάσεις που υπάρχουν είναι η διατήρηση του Φελίπε Μάσα στις τάξεις της Ιταλικής ομάδας. Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου πιλότου λήγει στο τέλος της χρονιάς και η Ferrari του έχει ήδη αναφέρει πως η απόδοσή του βελτιωθεί, τότε θα συζητήσει το ενδεχόμενο παράτασης της συνεργασίας του για έναν ακόμη χρόνο. Στους τελευταίου αγώνες ο Μάσα φαίνεται πως έχει ήδη εμπεδώσει το τελεσίγραφο των ιθυνόντων της Scuderia και αποφάσισε να δείξει τον καλό του αγωνιστικό εαυτό. Αυτό μεταφράστηκε με την τέταρτη θέση στον τελευταίο αγώνα στο Σίλβερστοουν.

Πέραν, του Μάσα, υπάρχουν αρκετοί πιλότοι ελεύθεροι και μη που θα ήθελαν να ενταχθούν στην οικογένεια της Ferrari. Ο επικεφαλής της όμως, Στέφανο Ντομενικάλι, ξεκαθάρισε ότι η Ιταλική ομάδα θα περιμένει πριν πάρει τις τελικές της αποφάσεις, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι ο Φελίπε Μάσα έχει επιστρέψει στις καλές του εμφανίσεις.

Πηγή: naftemporiki.gr