Να μειώσει την διαφορά από τους Λορένθο και Πεντρόσα θέλει ο Στόνερ. Στον επόμενο αγώνα στο Mugello θέλει να μαζέψει την διαφορά από τους Πεντρόσα και Λορένθο, κάτι που θα τον βοήθαγε σε περίπτωση νίκης.

Η πίστα της Ιταλίας είναι από τις αγαπημένες του αναβάτη της Repsol Honda και έχει την δυνατότητα να πάρει την πρώτη θέση και να μπει εκ νέου γερά στην διεκδίκηση του τίτλου.

«Πάντα μου άρεσε το Mugello, πήραμε μερικά καλά αποτελέσματα εκεί», είπε ο Στόνερ στο δρόμο για το Mugello και συνέχισε:

«Πέρυσι δεν βγήκε το σχέδιό μας αλλά γνωρίζουμε τι πήγε λάθος, ελπίζω λοιπόν φέτος να είμαστε λίγο πιο ανταγωνιστικοί. Πραγματικά μου αρέσουν εκεί οι γρήγορες στροφές, έχει πολλά σημεία που ντριφτάρεις τον πίσω τροχό και πολλές αλλαγές κατεύθυνσης.

Δεν είναι μικρή πίστα όπου δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτές τις μοτοσικλέτες, το αντίθετο μάλιστα είναι μια πίστα που μπορείς να ανοίξεις γενναία το γκάζι. Μετά τον απογοητευτικό αγώνα στο Sachsenring θέλω να επιστρέψω στη μοτοσικλέτα και να πάρω πίσω μερικούς βαθμούς για το πρωτάθλημα».


Πηγή: woop.gr