Μετά την επισημοποίηση της ανανέωσης του Μαρκ Γούεμπερ με την Red Bull, στην Ferrari αναζητούν άλλον οδηγό που θα πλαισιώσει τον Φερνάντο Αλόνσο την νέα περίοδο.

Ο Αυστραλός πιλότος, όπως ο ίδιος αποκάλυψε, ήταν σε συζητήσεις με την ιταλική εταιρεία αλλά προτίμησε να παραμείνει στην Red Bull.

Πλέον μετά από αυτή την εξέλιξη δεν αποκλείεται να παραμείνει ο Φελίπε Μάσα στην Ferrari. Πάντως, όπως δηλώνουν οι άνθρωποι της εταιρείας ακόμα δεν έχουν πάρει τις αποφάσεις τους και θα αργήσουν μέχρι να δώσουν το τελικό χρίσμα.

Η Ferrari επέλεξε να σχολιάσει όλη αυτή την παραφιλολογία αναφέροντας: «Το σίγουρο είναι ότι στο Maranello κανείς δεν βιάζεται να πάρει αποφάσεις. Μία από τις μεγαλύτερες βεβαιότητες των προηγούμενων ημερών εξαφανίστηκε καθώς πλέον ξέρουμε ότι ο Webber θα μείνει εκεί που είναι.

Τώρα, οι πιο λαύροι από τους διαδίδοντες τις φήμες θεωρούν δεδομένο ότι θα παραμείνει ο Felipe, και είναι οι ίδιες φωνές που όχι μόνο τον είχαν εκτός διεκδίκησης μιας θέσης για το 2013 αλλά πίστευαν ότι δεν θα τελειώσει καν τη φετινή σεζόν.

Τώρα έρχεται στην επιφάνεια μια ολόκληρη λίστα από πιθανούς αντικαταστάτες, μια λίστα από το A μέχρι το Ζ (σ.σ. το αγγλικό αλφάβητο τελειώνει στο Ζ), κάτι πολύ συνηθισμένο στη Ferrari. Στην πραγματικότητα, το γράμμα Ζ δεν έχει καλυφθεί ακόμα, ή πολύ πιθανώς πρόκειται για τον Ζορό... χωρίς τη μάσκα του».

Πηγή: woop.gr