Μετά από αρκετές ημέρες παραμονής η Μαρία ντε Βιγιότα βγήκε από την εντατική του νοσοκομείου όπου βρισκόταν.

Η άτυχη πιλότος μετά το ατύχημα που είχε με το μονοθέσιο της Marussia ενώ έκανε δοκιμές βρέθηκε στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ οι γιατροί δεν κατάφεραν να σώσουν και το ένα της μάτι που το έχασε.

Πλέον όμως η Μαρία βρίσκεται σε καλή κατάσταση αφού εδώ και ημέρες έχει ξεκινήσει η περίοδος της ανάρρωσης μετά τις εγχειρίσεις και οι γιατροί δηλώνουν ικανοποιημένοι από την πορεία της.

Η Ντε Βιγιότα δεν βρίσκεται πλέον σε καταστολή και αφού βγήκε από την εντατική μπορεί και επικοινωνεί και με τους συγγενείς της κάτι που έχει χαροποιήσει όλο το ιατρικό τιμ.

«Πάνε οχτώ ημέρες από το ατύχημα της Μαρίας στην πίστα Duxford κατά τη διάρκεια δοκιμών με την Marussia. Παρά τους σοβαρούς τραυματισμούς της η ανάρρωσή της είναι αξιοσημείωτη. Ύστερα από δύο επεμβάσεις, το πρωί της Κυριακής ξύπνησε και μίλησε με την οικογένεια της, κάτι που ήταν πολύ σημαντικό.

Από τότε έχει κάνει πολλά σημαντικά βήματα. Έχει βγει από την μονάδα εντατικής θεραπείας. Η οικογένεια της βρίσκεται στο πλευρό της, με την οποία επικοινωνεί κανονικά», ήταν η ενημέρωση της ομάδας μέσω ανακοίνωσης.

Πηγή: woop.gr