Ο Χόρχε Λορένθο πήρε τη νίκη στο Μούτζελο, ο Κέισι Στόνερ τερμάτισε όγδοος και ο Ισπανός οδεύει προς την κατάκτηση του δεύτερου τίτλου της καριέρας του.
Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμα στα μισά του πρωταθλήματος του Moto GP, όμως η κατάσταση φαίνεται να ξεκαθαρίζει από τώρα. Ο Χόρχε Λορένθοπήρε τη νίκη στο Μούτζελο, αφού ο Ντάνι Πεντρόσαδεν κατάφερε να διατηρήσει την πρωτιά, με τον αναβάτη της Yamaha να περνάει αυτόν της Repsol Hondaστους πρώτους γύρους.

Πίσω από τους δυο Ισπανούς βρέθηκε ο ΑντρέαΝτοβιζιόζο, ο οποίος έκανε έναν εκπληκτικό αγώνα και από την έβδομη θέση τερμάτισε στην τρίτη. Ακολούθησε ο Στέφαν Μπραντλ, ενώ ο Βαλεντίνο Ρόσι ήταν πέμπτος, με τους Καλ Κράτσλοου και Νίκι Χέιντεν να είναι οι επόμενοι. Όσον αφορά τον Κέισι Στόνερ, είδε την καρό σημαία όγδοος και έχασε επιπλέον έδαφος στη μάχη του τίτλου.

Τέλος, την πρώτη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Έκτορ Μπαρμπέρα και Αλβάρο Μπαουτίστα. Έτσι, ο Λορένθο πήγε στους 185 βαθμούς, με τον Πεντρόσα να είναι στους 166 και τον Στόνερ να βρίσκεται ακόμα πιο πίσω με 148 και αν ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας συνεχίσει σε αυτό το ρυθμό, τότε δύσκολα θα χάσει τον τίτλο του πρωταθλητή.


Πηγή: gazzetta.gr