Δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι για να ξεκαθαρίσει ο Σεμπάστιαν Φέτελ ότι δεν έχει συμφωνήσει με την Ferrari. Το έχει πει τόσες φορές που πλέον έχει αρχίσει και τους... αστεϊσμούς σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

Στο πιο πρόσφατο παράδειγμα απάντησε σχεδόν ειρωνικά, τονίζοντας ότι στην ντουλάπα του έχει αρκετά κόκκινα ρούχα και δεν πρόκειται στο μέλλον να πάρει άλλα...

Ο δύο φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής δεν παρέλειψε να αναφέρει πως είναι τιμή το ενδιαφέρον της σκουντερία, αλλά για τον ίδιο πρώτη προτεραιότητα παραμένει η Red Bull.

«Στη ντουλάπα μου έχω όσα κόκκινα ρούχα χρειάζομαι, ενώ δεν έχω προβάρει ποτέ τη φόρμα της Ferrari. Είναι τιμή για μένα που ο Στέφανο Ντομενικάλι και ο Λούκα ντι Μοντιζέμολο μπορούν να με δουν ως πιλότο της Ferrari, ωστόσο η αλήθεια είναι μία: δεν έχω υπογράψει και δεν υπάρχει καμία συμφωνία.» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Όμως αν ρωτήσετε και τους 24 πιλότους του γκριντ αν θα ήθελαν να κλείσουν την καριέρα τους στη Ferrari και οι 24 θα έλεγαν ναι, όπως και εγώ απλά επειδή είναι μία εντυπωσιακή ομάδα. Αλλά ποιος ξέρει; Μπορεί όλα να αλλάξουν και να πάω σε μία άλλη ομάδα, μπορεί να μην πάω πουθενά σε όλη την υπόλοιπη καριέρα μου, επειδή μπορεί να μην υπάρχει καλύτερο μονοθέσιο από αυτό της Red Bull».

Πηγή: woop.gr
TAGS