Με το συμβόλαιό του να λήγει στο τέλος της χρονιάς, αυτό που παίρνει προτεραιότητα για τον Λιούις Χάμιλτον είναι το μέλλον του. Δεν δείχνει όμως να τον απασχολεί ιδιαίτερα, καθώς όπως δήλωσε και ο ίδιος δεν έχει συζητήσει τίποτα ακόμα με την McLaren και δεν πρόκειται να το κάνει πριν τις διακοπές του.

«Δεν έχουμε κάτσει να συζητήσουμε τίποτα ακόμα αλλά είμαι σίγουρος ότι κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών θα συζητήσουμε.

Είναι μια καλή στιγμή να πάρουμε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον καθώς θα είμαστε αρκετά χαλαροί. Για να είμαι ειλικρινής, οι αποφάσεις πρέπει να παρθούν με κριτήριο ένα μεγαλύτερο διάστημα.

Δεν μπορούν 6 μήνες να είναι κριτήριο για μια συνεργασία 6 ετών ή 13 ετών. Βρίσκομαι εδώ από τα 13 μου, οπότε είναι 14 χρόνια, έτσι υπάρχουν πολλά περισσότερα από τις τελευταίες λεπτομέρειες, υπάρχει μεγαλύτερη εικόνα.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μετράνε, αυτοί οι άνθρωποι με έχουν υποστηρίξει, αυτοί με έφεραν στη Formula 1 αλλά θέλω να νικάω. Δεν είμαι τόσο νέος πλέον και θέλω κάθε απόφαση που παίρνω να είναι η καλύτερη δυνατή για την καριέρα μου. Θέλω να είμαι σίγουρος ότι θα έχω τη δυνατότητα να νικάω, γι’ αυτό υπάρχω, γι’ αυτό προπονούμαι και δουλεύω κάθε μέρα», είπε Χάμιλτον για το μέλλον.

Πηγή: woop.gr
TAGS