Ο Μπεν Σπις σε αμερικάνικο ΜΜΕ έκανε γνωστό πως δεν θα συνεχίσει να τρέχει και την επόμενη χρονιά στο MotoGP με την Yamaha! Ο ταλαντούχος αναβάτης στον δρόμο για το Grand Prix της πατρίδας του την Laguna Seca, γνωστοποίησε ότι δεν θα συνεχίσει με την Yahama.

Το αξιοσημείωτο όμως είναι ότι δεν αποκαλύπτει τους λόγους που τον οδήγησαν να πάρει τη συγκεκριμένη απόφαση.

Ο Σπις δεν έκανε γνωστά τα πλάνα του για τη νέα σεζόν, ωστόσο στο Twitter είχε κάνει λόγο για κάτι «διαφορετικό» και ένα «νέο κεφάλαιο» στην καριέρα του το 2013.

Ο Αμερικανός, ο οποίος διανύει δύσκολη περίοδο φέτος με φτωχά αποτελέσματα, έγραψε μέσω mail στο αμερικανικό site. «Αποφάσισα να φύγω από τη Yamaha μετά το τέλος της σεζόν για αρκετούς λόγους. Θα εξηγήσω περισσότερα όταν θα αισθανθώ ότι πρέπει. Συζητάω την κατάστασή μου με τους χορηγούς μου και με στηρίζουν.

Υπάρχουν μερικοί στη Yamaha που με δυσαρεστεί που τους αφήνω. Και γνωρίζουν ποιοι είναι. Εύχομαι το καλύτερο στη Yamaha. Δεν θα κάνω άλλα σχόλια μέχρι να γίνει η επίσημη ανακοίνωση».

Ο Σπις σε ανύποπτο χρόνο είχε γράψει στο Twitter ότι το 2013 θα επιστρέψει εκεί που έπρεπε να είναι εξαρχής, κάτι που μπορεί να ερμηνευτεί με μια επιστροφή στη Suzuki… αν φυσικά η Suzuki είναι έτοιμη να επιστρέψει στο MotoGP.

Ο Τεξανός πάντως πολύ δύσκολα δεν θα βρει θέση στο MotoGP και το πιθανότερο είναι να παραμείνει στο κορυφαίο πρωτάθλημα.

Πηγή: woop.gr
TAGS