Ο Ισπανός αναβάτης της Repsol Honda, Ντάνι Πεντρόσα, έκανε λόγο για περίεργο αγώνα στην πίστα της Laguna Seca, όπου πήρε την 3η θέση.

Ο ίδιος ευχαρίστησε την ομάδα του για την προσπάθεια που έκανε και ελπίζει να τα πάει καλύτερα στους επόμενους αγώνες του παγκοσμίου πρωταθλήματος μοτοσυκλετών.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ήταν περίεργος αγώνας. Ξεκίνησα καλά και ήξερα ότι έπρεπε να ζεστάνω τα ελαστικά. Δεν ήμουν ικανοποιημένος με τα ελαστικά καθώς το μαλακό ήταν πολύ μαλακό για μένα και το σκληρό δεν είχε πρόσφυση, επέλεξα λοιπόν αυτό που με βόλευε καλύτερα.

Όπως και να 'χει, αισθάνθηκα καλά στην αρχή, είχα εμπιστοσύνη στα ελαστικά. Ο Κέισι με πέρασε μετά, αλλά δεν ανησύχησα γιατί είχα το ρυθμό των πρώτων. Είχα όμως μια μεγάλη στιγμή, δεν ξέρω ακριβώς που, έχασα το πίσω και παραλίγο να πέσω. Έχασα πολύ έδαφος, αλλά δεν τα παράτησα και πίεσα, αλλά έχασα μερικές φορές το εμπρός μέρος και παραλίγο να πέσω.

Ήμουν τυχερός που δεν έπεσα. Δεν ήθελα να τα παρατήσω και συνέχισα να πιέζω, αλλά δεν κατάφερα κάτι καλύτερο. Ευχαριστώ την ομάδα έτσι κι αλλιώς και ελπίζω να πάμε καλύτερα στους επόμενους αγώνες».


Πηγή: woop.gr