Στις Φιλιππίνες απολαμβάνει τις διακοπές του από σήμερα ο Τζένσον Μπάτον μαζί με φίλους και τη σύντροφό του, Τζέσικα Μιτσιμπάτα, με τον Βρετανό να... τιτιβίζει συνεχώς για το ό,τι κάνει εκεί.


Σε αντίθεση με τον Λιούις Χάμιλτον, ο Τζένσον Μπάτον εκμεταλλεύεται με διαφορετικό τρόπο τη διακοπή στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula1. Ο Βρετανός προτίμησε να μη... λιώσει στο γυμναστήριο, όπως ο ομόσταβλός του, αλλά να πάρει τη σύντροφό του, Τζέσικα Μιτσιμπάτα, και την παρέα του και να πάει στις Φιλιππίνες.

Συγκεκριμένα, από σήμερα ο πιλότος της McLaren απολαμβάνει τις διακοπές του στην περιοχή Σεμπού και από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του εκεί δεν έχει σταματήσει να... τιτιβίζει. «Μόλις προσγειωθήκαμε στο Σεμπού, πρώτη στάση στο μπαρ του ξενοδοχείου για λίγη καλή ενυδάτωση!», έγραψε ο Μπάτον με την άφιξή του στις Φιλιππίνες, ενώ λίγο αργότερα αναφέρθηκε στο κολύμπι με την αγαπημένη του και την παρέα του.

«Ωραίο κολύμπι με @thomasvonach, @jessybondgirl, Πάολο και Σπαντ». Στη συνέχεια, ζήτησε προτάσεις για φαγητό. «Τώρα πάμε για τοπικό φαγητό, καμία πρόταση;». Τέλος, αναφέρθηκε και σε ένα πιάτο ημέρας. «Δεν είμαι σίγουρος ότι το ψάρι και τα τσιπς είναι τοπικό πιάτο εδώ στις Φιλιππίνες!!».

Πηγή: gazzetta.gr