Ο Κέισι Στόνερ μετά την νίκη του στην Laguna Seca μπήκε και πάλι στην διεκδίκηση του τίτλου.

Εκείνος έκανε δηλώσεις στην Repsol Media Service και τόνισε πως δεν πρόκειται να τα παρατήσει έως το τέλος του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά είπε ότι:
«Ο νέος κανονισμός με τα ελαστικά ήταν καταστροφικός για εμάς και έκανε δύσκολη τη δουλειά μας με τη μοτοσικλέτα. Ο Jorge είναι πάντα ψηλά, πάντα είναι δυνατός διότι είναι ικανοποιημένος με το νέο ελαστικό. Αυτή η γόμα είναι αυτή που προτίμησε πριν την έναρξη της σεζόν στις δοκιμές και εγώ και ο Dani είμαστε εκείνοι που δεν μας άρεσε.

Είναι πολύ σταθερός, πάντα είναι εκεί. Παρότι μερικές φορές δεν έχει την ταχύτητα, παραμένει ψηλά και αν δεν τερματίσει πρώτος θα τερματίσει δεύτερος. Θα είναι δύσκολο να βρεθώ μπροστά του φέτος, αλλά θα προσπαθήσω.
Κάθε χρόνο έχω μερικούς άσχημους αγώνες και πολλοί το ξεχνάνε αυτό. Πρέπει να θυμόμαστε τι κάνουμε, ότι είμαι ο Παγκόσμιος
Πρωταθλητής και δεν τα παρατάω εύκολα».

Για τον Marc Marquez, ο οποίος θα τον αντικαταστήσει στη Repsol Honda, ο Stoner τόνισε πως θα πρέπει να περιμένουμε πρώτα για να δούμε σε τι επίπεδο βρίσκεται καθώς από τη Moto2 δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα.

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν γνωρίζω, διότι δεν είμαι σίγουρος για το επίπεδο της Moto2.

Μπορούμε να δούμε ότι είναι σε υψηλότερο επίπεδο από άλλους, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το επίπεδο των αντιπάλων του.

Δεν έχουμε δει έναν αναβάτη από τη Moto2 να έχει επιτυχία στη μεγάλη κατηγορία. Ο Stefan Bradl έχει μερικά καλά αποτελέσματα, αλλά έκανα λάθη σε εκείνους τους αγώνες και ίσως να μην ήταν τόσο ψηλά. Δεν έχουμε δει ακόμα έναν αναβάτη Moto2 να θριαμβεύει στο MotoGP, αλλά αν είναι κάποιος που μπορεί να το κάνει αυτός είναι ο Marc»!

Πηγή: woop.gr