Συνεχίζεται η «μάχη» στο Ράλι της Φινλανδίας και την δεύτερη μέρα, με τον Σεμπάστιαν Λεμπ να παραμένει στην πρώτη θέση, νιώθοντας όμως την «καυτή» ανάσα του Μίκο Χίρβονεν. Ο Γάλλος οδηγός στις εννιά ειδικές διαδρομές της ημέρας ήταν ο ταχύτερος όλων και έτσι συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης.

Ο Λεμπ κέρδισε τις 4 ειδικές διαδρομές και άφησε στην δεύτερη θέση τον ομόσταβλο του Μίκο Χίρβονεν.

Ο Φινλανδός δεν άφησε ούτε λεπτό τον Λεμπ να ησυχάσει και έδειξε ότι μέσα στην έδρα του θα παλέψει για την πρωτιά μέχρι το τέλος.

Στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Γιάρι Λάτβαλα, ο οποίος αν και έκανε ότι καλύτερο μπροούσε παραδέχθηκε ότι ο Λεμπ οδηγεί εξαιρετικά.

Ο Πίτερ Σόλμπεργκ αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα μέσα στην μέρα, αλλά ακολουθεί σε απόσταση βολής την πρώτη τριάδα, κερδίζοντας μάλιστα και την τελευταία ειδική διαδρομή.

Στην Πέμπτη θέση δίνουν την δική τους «μάχη» οι Μαντς Όστμπεργκ και Τιερί Νέβιλ και μέχρι το τέλος θα παλέψουν για την θέση.

Ο δεύτερος, όμως, εγκατέλειψε μετά από ένα ατύχημα και έτσι στην 6η θέση της Γενικής βρέθηκε ο Οτ Τάνακ. Τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Κετομάα, Ραντάνε, Πρόκοπ και Μπλοκ.

Η τελευταία ημέρα του Ράλι Φινλανδίας περιλαμβάνει 6 ειδικές διαδρομές.

Πηγή: woop.gr