Η κόντρα ανάμεσα στη Ferrari και τη Red Bull συνεχίζεται, με την ιταλική ομάδα να περνά εκ νέου στην αντεπίθεση.

Με αφορμή την επίπληξη στην αυστριακή ομάδα, με τους αντιπάλους της να την κατηγορούν ότι είχε στο μονοθέσιό της μηχανισμό που επέτρεπε στους μηχανικούς της να αυξομειώνουν χειροκίνητα την απόσταση της RB8 από το έδαφος, ο Δρ. Χέλμουτ Μάρκο, κατήγγειλε ότι η Ferrari παραβίασε πέρυσι τους κανονισμούς:

«Δεν έχουμε κάνει ποτέ κάποια τροποποίηση χειροκίνητα. Δεν ξέρω πως γεννήθηκε το όλο θέμα και γιατί αντιδρούν τόσο οι αντίπαλοι μας. Για παράδειγμα στη Ferrari, όπου ξέρουμε πως έκαναν κάτι ανάλογο επί ένα χρόνο».

Τα σχόλια δεν έμειναν αναπάντητα από τη Ferrari, με την ομάδα να είναι έξαλλη και τον εκπρόσωπό της να δηλώνει ότι αυτά τα σχόλια είναι «τελείως ψέματα».

Μάλιστα και ο ίδιος ο δημοσιογράφος που πήρε συνέντευξη από τον Μάρκο, σημειώνει στο άρθρο του: «Θα πρέπει κανείς να αναρωτηθεί πώς κάποιος εκτός της ομάδας θα μπορούσε να έχει δει κάτι τέτοιο.

Τα "μυστικά" του σασί είναι καλά κρυμμένα και μόνο αν πας πολύ κοντά ή δεις το μονοθέσιο "γυμνό" μπορείς να ξέρεις τι γίνεται και δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι η Ferrari επέτρεψε σε ξένους να δουν κάτι τέτοιο».

Πηγή: woop.gr
TAGS