Σύμφωνα με τον τίτλο ιταλικού δημοσιεύματος, ο Βαλεντίνο Ρόσι θα ανακοινωθεί από τη Yamaha στις 15 Αυγούστου, ενώ θα κάνει και δοκιμές με την ιαπωνική μοτοσικλέτα τον προσεχή Νοέμβριο.


Στη Yamaha είναι έτοιμος να επιστρέψει ο Βαλεντίνο Ρόσι, ο οποίος φαίνεται πως μετράει αντίστροφα για να το πράξει αυτό. Όπως αναφέρει ο τίτλος του δημοσιεύματος της ιταλικής ιστοσελίδας omnicorse.it, «Η Yamaha θα ανακοινώσει τον Βαλεντίνο στις 15 Αυγούστου».

Μάλιστα, το εν λόγω δημοσίευμα λέει ότι η ανακοίνωση του «Γιατρού» θα γίνει στις 9:00 (10:00 ώρα Ελλάδας), ενώ αναφέρει ακόμα ότι θα δοκιμάσει και την YZR-M1 στη Βαλένθια αμέσως μετά τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς (13/14-11), όπως είχε πράξει και η Yamaha το 2010, όταν ο εννιά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής έπαιρνε το δρόμο για την Ιταλία και την Ducati.

Όσον αφορά τη Scuderia και το ποιον θα επιλέξει για αντικαταστάτη του Ρόσι, εξετάζει δυο περιπτώσεις. Αυτές είναι των Αντρέα Ντοβιζιόζο, Καλ Κράτσλοου, με τον πρώτο να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

Πηγή: gazzetta.gr