Στον αληθινό κόσμο που ζούμε ο Τζένσον Μπάτον θα συνεχίσει να οδηγεί για την McLaren και ο Φερνάντο Αλόνσο θα εξακολουθεί να είναι τα... πάντα για τη Ferrari.

Σύμφωνα με τον Βρετανό παγκόσμιο πρωταθλητή του 2009, ο Ισπανός πιλότος έχει καταφέρει να έχει όλη την ομάδα της Scuderia από πάνω του, λέγοντας ουσιαστικά ότι έχουν (σχεδόν) στο περιθώριο τον Φελίπε Μάσα.

Μάλιστα, ο Μπάτον απέκρουσε τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να πηγαίνει στην ομάδα του Μαρανέλο, αφού εκτός από το ότι έχει συμβόλαιο και για του χρόνου με τα «ασημένια βέλη», μόνο σε ένα παράλληλο σύμπαν θα μπορούσε να συνυπάρξει με τον Αλόνσο.

"Πάντα λέω 'γεια, πως είσαι;' Όταν βλέπω τον Στέφανο Ντομενικάλι στα πάντοκ. Αλλά ξέρει και ξέρω ότι έχω συμβόλαιο για τον επόμενο χρόνο. Πραγματικά δεν γνωρίζω γιατί οι φήμες σχετικά με τη Ferrari στρέφονται τόσο πολύ προς τη δική μου κατεύθυνση", σχολίασε ο Μπάτον στα δημοσιεύματα που θέλουν την ιταλική ομάδα να είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του, ενώ σε συνέχεια των διαψεύσεων του ότι αφήνει τη McLaren σχολίασε στο Autosprint:"Νομίζω ότι αν δείτε τη McLaren, θα δείτε μια ομάδα που έχει πετύχει τόσα πολλά. Και αν κοιτάξετε την κόκκινη ομάδα θα δείτε το ίδιο. Οι Ιταλοί παθιάζονται με τα σπορ και ειδικά με τα μηχανοκίνητο αθλητισμό, αλλά η McLaren είναι για μένα το σωστό μέρος αυτή τη στιγμή. Αν και όπως έχω πει ξανά 'ποτέ μη λες ποτέ'".

Στη συνέχεια μάλιστα δεν δίστασε να πει πως και ο Φερνάντο Αλόνσο δεν θα τον ήθελε για teammate, εξηγώντας:

"Είναι πολύ ευφυής πιλότος και ίσως σε ένα παράλληλο σύμπαν, θα ήμουν χαρούμενος να δουλέψω μαζί του. Θα ήταν δύσκολο, αλλά είναι πάντα ενδιαφέρον να έχεις κάποιον δίπλα σου που είναι τόσο σκληρός και τόσο έξυπνος.

Τον θαυμάζω όπως τον Αλεν Προστ - έχει δημιουργήσει μια απίστευτη ατμόσφαιρα γύρω του με πολύ καλούς ανθρώπους. Λυπάμαι για τον Φελίπε Μάσα, αλλά πιστεύω ότι ο Φερνάντο έχει όλη την ομάδα γύρω του".

Πηγή: woop.gr