Ο Μπουγκαλσκί «έφυγε» από τη ζωή την προηγούμενη εβδομάδα σκορπίζοντας την θλίψη στο μηχανοκίνητο αθλητισμό και ιδιαίτερα στους κόλπους του WRC.

Ο Λεμπ, που διατηρούσε εξαιρετικές σχέσεις μαζί του, αλλά και ο επικεφαλής της Citroen Racing, Ιβ Ματόν, εξέφρασαν τη λύπη τους για τον αιφνίδιο θάνατο του Μπουγκαλσκί, που έχασε τη ζωή του σε ηλικία 49 ετών.

«Αισθάνομαι πραγματικά στεναχωρημένος από αυτά τα τραγικά νέα. Χάσαμε κάποιον που ήταν απίστευτα ιδιαίτερος.


Πέρα από τον επαγγελματισμό και το ταλέντο του, θα θυμάμαι πάντα τις ανθρώπινες αξίες του. Ο Μπουγκ ήταν ένας άνθρωπος με τεράστιο πνεύμα, που είχε χρόνο και ζεστασιά για όλους. Θα μας λείψει», δήλωσε ο Λεμπ.

«Χάσαμε ένα μέλος της οικογένειάς μας και η λύπη μας είναι ανάλογη με όσα μας έδωσε ο Φιλίπ: τεράστια. Ηταν πάντα σε καλή διάθεση και αγαπούσε τη ζωή περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον.


Αυτό κάνει τον ξαφνικό του χαμό ακόμα πιο σοκαριστικό. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένειά του και τους κοντινούς του ανθρώπους. Ολη η κοινότητα των ράλι θρηνεί την απώλειά του», είπε από την πλευρά του ο Ιβ Ματόν.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μπουγκαλσκί είχε στενούς δεσμούς με τη Citroen, έχοντας πάρει την πρώτη νίκη της γαλλικής εταιρίας στο WRC το 1999 στο Ράλι Καταλούνια.

Πηγή: woop.gr