Οι δύο αναβάτες θα βρεθούν εκ νέου κάτω από την ίδια «στέγη», αυτή της Yamaha, και ο Λορένθο ξεκαθάρισε πως είναι χαρούμενος για την επιστροφή του «γιατρού» στην ομάδα.

Στο παρελθόν οι σχέσεις τους δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές, ωστόσο ο Ισπανός αναβάτης τόνισε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον Ρόσι.

Επεσήμανε ωστόσο, πως στόχος του παραμένει η κορυφή, δίχως να επηρεάζεται από τον ερχομό του Ιταλού.

«Θα έχει ενδιαφέρον η συνύπαρξή μας και πάλι στη Yamaha. Για μένα είναι χαρά να είμαστε και πάλι στην ίδια ομάδα. Πιστεύω πως δεν υπάρχει κόντρα, ενώ το ίδιο νομίζω πως ισχύει πλέον και για τον Βαλεντίνο. Εγώ δεν έχω πρόβλημα με κανέναν και θέλω να έχω καλή σχέση με όλους.

Σέβομαι τον Βαλεντίνο και ίσως αν μου ζητήσει μία χάρη, να του την κάνω. Επίσης είναι μία από τις νέες προκλήσεις για μένα να τον κερδίσω, αλλά προτεραιότητα είναι να είμαι πρωταθλητής φέτος και τα δύο επόμενα χρόνια», τόνισε ο Λορένθο.

Όσο για το αν η Yamaha θα δώσει προτεραιότητα σε έναν από τους δύο αναβάτες της ομάδας, είπε: «Η ομάδα μας ποτέ δεν έκανε τέτοιους διαχωρισμούς. Ούτως ή άλλως εγώ δεν ασχολούμαι με το τι κάνει άλλος αναβάτης της ομάδας μου, κοιτάζω μόνο τον εαυτό μου».

Πηγή: woop.gr