Ένα ατύχημα στις κατακτήριες δοκιμές, ήταν αρκετό για να... χαλάσει το Σαββατοκύριακο του Κέισι Στόνερ στο Grand Prix της Ιντιανάπολις.

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής χτύπησε αρκετά άσχημα στις κατακτήριες δοκιμές με αποτέλεσμα να υποστεί ρήξη συνδέσμων και να τραυματιστεί στον αστράγαλο.

Αυτό όμως δεν τον εμπόδισε από το να πάρει μέρος στον αγώνα και να προσπαθήσει για το καλύτερο, ακόμα και αν αυτό το έκανε με την βοήθεια παυσίπονων.

Ο ίδιος δήλωσε μετά το τέλος απογοητευμένος για το πως εξελίχθηκε ο αγώνας, αλλά τόνισε ότι προσπάθησε όσο περισσότερο μπορούσε για να φέρει ένα καλό αποτέλεσμα.

«Είμαι απογοητευμένος με τον τρόπο που εξελίχτηκε το σαββατοκύριακο. Δείξαμε ότι είχαμε πολύ καλό ρυθμό και για την πολ ποζίσιον, αλλά και για να πάρουμε τη νίκη», είπε αρχικά ο Στόνερ και πρόσθεσε:

«Στο τέλος του αγώνα ήταν σχεδόν αδύνατο να διατηρήσω τον ρυθμό μου. Η επίδραση των παυσίπονων που είχα πάρει πέρασε σταδιακά και πονούσα πολύ, δεν είχα άλλη ενέργεια.

Απογοητεύτηκα που εγκατέλειψα τη μάχη για το βάθρο, όμως κάναμε ότι μπορούσαμε για να πάρω μέρος στον αγώνα και να κερδίσω κάποιους βαθμούς».

Πηγή: woop.gr
TAGS