Ιταλός επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στα MotoGP (επιπλέον έχει πάρει το πρωτάθλημα στα 125cc και 250cc), μπορεί από του χρόνου να οδηγεί για την Yamaha ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι οι στόχοι του για φέτος έχουν σβήσει.

Μετά τους δύο άσχημους αγώνες που είχε σε Λαγκούνα Σέκα (εγκατέλειψε) και Ιντιανάπολη (7ος), ο Βαλεντίνο Ρόσι, πιστεύει πως οι βελτιώσεις που θα δοκιμάσει η Ducati στο Μιζάνο θα ωθήσουν την ομάδα σε καλύτερα αποτελέσματα στους επτά εναπομείναντες αγώνες.

«Η Λαγκούνα και η Ιντιανάπολη ήταν δύο πολύ δύσκολοι αγώνες, οπότε είμαι χαρούμενος που τρέχουμε σε μερικές μέρες στο Μπρνο», είπε ο Βαλεντίνο Ρόσι θέλοντας να αφήσει πίσω του τις άσχημες εμφανίσεις στην Αμερική και συνέχισε:

«Οι επόμενες δύο εβδομάδες θα είναι πολύ σημαντικές για το υπόλοιπο της χρονιάς. Περιμένω να τα πάω καλύτερα στην Τσεχία, αφού είναι μια πίστα που μου αρέσει και είναι πιο 'φυσιολογική'. Είχα έναν καλό στεγνό αγώνα με τη τη Ducati εκεί πέρυσι, παρά τη διαφορά που είχαμε με αυτούς που ήταν μπροστά.

Την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε δοκιμές στο Μιζάνο, όπου θα έχουμε κάποια νέα πράγματα να δοκιμάσουμε τα οποία ελπίζω να μας βοηθήσουν να είμαστε γρηγορότεροι στο υπόλοιπο της σεζόν».

Θυμίζουμε, ότι ο Ρόσι θα είναι ο μόνος εκπρόσωπος της Ducati στο Μπρν καθώς ο Νίκι Χέιντεν βρίσκεται στο στάδιο αποθεραπείας από τον τραυματισμό στο κεφάλι και στο χέρι, κατά τη διάρκεια των κατατακτήριων της Ιντιανάπολης.

Πηγή: woop.gr
TAGS