Αρκετοί, ίσως, να κατέκριναν την απόφασή του να αφήσει τη Ducati για να επιστρέψει στη Yamaha. Την ομάδα με την οποία γεύτηκε τέσσερις παγκόσμιους τίτλους.

Ο Λόρις Καπιρόσι, όμως, είναι με τον Βαλεντίνο Ρόσι στην απόφαση αυτή, με τον 39χρονο να εκφράζει τον θαυμασμό του για τον συμπατριώτη του, τον οποίο χαρακτήρισε ήδη και φαβορί για την κατάκτηση του επόμενου πρωταθλήματος.

"Ο Βαλεντίνο κάνει το σωστό, επειδή είναι ακόμη ο καλύτερος και το γνωρίζει αυτό καλά και επειδή με τη Ducati δεν μπορεί να νικά πλέον, τουλάχιστον όχι για τη στιγμή", είπε στη Repubblica ο Λόρις Καπιρόσι, σχολιάζοντας την απόφαση του «γιατρού» να τρέχει για τη Yamaha από τη νέα χρονιά, ενώ συμπλήρωσε:"Είμαι με τον Ρόσι, καθώς είναι ολόκληρος ο κόσμος του MotoGP, ο οποίος χρειάζεται να βρει ξανά τον ενθουσιασμό του το συντο0μότερο δυνατόν. Χρειάζεται τον πρωταθλητή του, τον ήρωά του να επιστρέψει στην κορυφή.

Ο πιο αγαπητός αναβάτης δεν μπορεί να περιοριστεί σε ένα υποστηρικτικό ρόλο. Όλοι χρειαζόμαστε πραγματική αδρεναλίνη, η οποία ίσως να έλειπε τα τελευταία χρόνια. Ας μην κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας. Είναι ευλογία για το σπορ".

Όσο για το αν ο Ρόσι είναι το φαβορί για να κατακτήσει τον τίτλο του χρόνου, ο παλαίμαχος αναβάτης απάντησε ξεκάθαρα: «Ο Βαλεντίνο έχει περισσότερο ταλέντο από τον καθένα. Ο Λορένθο είναι καλός επίσης, αλλά εγώ ήδη έχω το φαβορί μου για την επόμενη χρονιά».

Πηγή: woop.gr
TAGS