Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο Φελίπε Μάσα πολύ δύσκολα θα συνεχίσει να φοράει την κόκκινη φόρμα και να οδηγάει για τη Ferrari από του χρόνου.

Ηδη οι δημοσιογράφοι από το εξωτερικό ψάχνουν το νέο teammate του Φερνάντο Αλόνσο και από τα ρεπορτάζ τους δεν λείπουν λαμπερά ονόματα του χώρου όπως αυτά του Τζένσον Μπάτον και του Κίμι Ράικονεν.

Πρώτα, ο Βρετανός παγκόσμιος πρωταθλητής του 2009 με την Brawn GP είπε ότι θα συνεχίσει με τη McLaren, λέγοντας όμως παράλληλα ότι «κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει στο μέλλον» (Δείτε ΕΔΩ το θέμα).

Μετά, ακολούθησε και η διάψευση από την πλευρά της Lotus, με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Τζέιμς Αλισον, ερωτηθής για το αν έχουν βάση οι εν λόγω φήμες να απαντά: «Δεν μας έχει δώσει κάποιο λόγο να σκεφτόμαστε ότι θα πάει κάπου αλλού.

Πιστεύω ότι του αρέσει που είναι μαζί μας, του δίνουμε ανταγωνιστικό εξοπλισμό σε ένα πολύ έντιμο και εργατικό περιβάλλον για οποιδήποτε πιλότο ο οποίος έρχεται να εργαστεί με την ομάδα μας", σχολίασε χαρακτηριστικά ο κύριος Άλισον στην ιστοσελίδα της ομάδας.

Πηγή: woop.gr