Απάντηση δεν έχει δώσει ακόμα ο Λιούις Χάμιλτον στην πρόταση ανανέωσης της McLaren, αλλά οι άνθρωποι της δεν αγχώνονται.

Η πίστη για τη συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών υπάρχει και όπως ανέφερε και ο Μάρτιν Γουίτμαρς, δεν υπάρχει θέμα που να τον κάνει να ανησυχεί στην περίπτωση του Βρετανού πιλότου.

«Στην πραγματικότητα δεν νομίζω πως υπάρχει θέμα. Έχω μιλήσει δύο- τρεις φορές με τον Λιούις σε αυτό το διάστημα, νομίζω ότι είμαστε πιο κοντά από ποτέ, τον ξέρω από τότε που ήταν 11 χρόνων και οι συζητήσεις μας είχαν επίκεντρο το πώς θα βελτιωθούμε και το πώς θα «χτυπήσουμε» τους αντιπάλους μας», είπε χαρακτηριστικά το αφεντικό της McLaren και πρόσθεσε:

«Αν ο Λιουίς θέλει να μείνει, κάτι που μου έχει πει- τότε θα μείνει και αν εμείς θέλουμε να τον κρατήσουμε θα το κάνουμε».

Αυτή την περίοδο ο Χάμιλτον είναι στο σπίτι του στην Αγγλία αφού περνάει μία περιπέτεια με την θεία του που πάσχει από καρκίνο και θέλει να είναι δίπλα της.

Μάλιστα διέκοψε τις διακοπές του για να βρεθεί στο πλευρό της οικογένειάς του και είναι άγνωστο αν αυτό θα τον κρατήσει και εκτός αγώνων, αφού η κατάσταση της θείας του είναι στο τελευταίο στάδιο.

Πηγή: woop.gr