Άνετος και ωραίος στην κορυφή της γενικής κατάταξης του Ράλι Γερμανίας είναι ο Σεμπαστιάν Λεμπ μετά την πρώτη ημέρα.

Ο Κορσικανός έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά και έπειτα από έξι ειδικές διαδρομές οδηγεί την κούρσα και δείχνει έτοιμος να προσθέσει μια ακόμη νίκη στο ενεργητικό του και να αυξήσει την διαφορά από τους διώκτες του στην βαθμολογία των οδηγών.

Η Citroen του είναι σε άριστη κατάσταση και ο Λεμπ διεύρυνε την διαφορά του από τον Πέτερ Σόλμπεργκ στα 20'', δείγμα του ότι έχει ήδη ένα σημαντικό "μαξιλαράκι", το οποίο θέλει να διατηρήσει μέχρι και την Κυριακή.Νικητής στις τέσσερις ειδικές μέχρι τώρα, ο παγκόσμιος πρωταθλητής και στις άλλες δυο ο Γιάρι Μάτι Λάτβαλα (πήρε την 4η και την 6η), με τον οδηγό της Ford να είναι πίσω από το Νορβηγό ομόσταυλό του στην κατάταξη με διαφορά 9''.

Ευχάριστη έκπληξη μέχρι στιγμής είναι ο Νοεβίλ, ο οποίος βρίσκεται στην 4η θέση με την Citroen Junior, ενώ ακολουθεί ο Ισπανός, Ντάνι Σόρντο, με Prodrive Mini.

Δεν είναι καλή η παρουσία του Μίκο Χίρβονεν, με τον Φινλανδό οδηγό της Citroen να βρίσκεται μόλις και μετά βίας στην 6η θέση με διαφορά 48,9'' από τον πρωτοπόρο, Λεμπ.Αναλυτικά η κατάταξη μετά την SS6:

1. Λεμπ, Citroen, 1h22m18.0s
2. Σόλμπεργκ, Ford, + 20.4s
3. Λάτβαλα,Ford, + 29.4s
4. Νοεβίλ, Citroen Junior, + 34.5s
5. Σόρντο, Prodrive Mini, + 46.7s
6. Χιρβόνεν, Citroen, + 48.9s
7. Τάνακ, M-Sport Ford, + 1m17.9s
8. Όστμπεργκ, Adapta Ford,+ 1m28.7s
9. Άτκισον, Portugal Mini, + 2m34.8s
10. Οζιέ, VW Skoda, + 3m43.3s

Πηγή: woop.gr