Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Group Lotus, Ντάνι Μπάχαρ, στρέφεται νομικά κατά της γνωστής αυτοκινητοβιομηχανίας και της ιδιοκτήτριας εταιρίας DRB-Hicom. Κάθε έννομο μέσο είναι διατεθειμένος να χρησιμοποιήσει ο Ντάνι ΜΠάχαρ, ο οποίος απολύθηκε τον Ιούνιο από τη Group Lotus από το πόστο του διευθύνων συμβούλου.

Ο Ντάνι Μπάχαρ κατηγορεί και τις δύο πλευρές για παράνομη απόλυση και αξιώνει ως αποζημίωση το ποσό των 6.700.000 λιρών.
Τόσο η Group Lotus όσο και η DRB-Hicom έχουν ενημερωθεί επίσημα για την κίνηση του πρώην βασικού στελέχους τους, με την υπόθεση να αναμένεται να ξεκαθαρίσει στα δικαστήρια του Λονδίνου.

Από την πλευρά της η DRB-Hicom, που έχει τη βάση της στη Μαλαισία, έχει ορκιστεί να πολεμήσει και εκείνη τον Μπάχαρ μέσα στις δικαστικές αίθουσες.

«Μετά τη συμβουλή των νομικών μας, η DRB-Hicom και η Lotus θα αντιταχθούν σθεναρά κατά του Μπαχάρ.

Ίσως κάνουμε και την απαραίτητη ανακοίνωση όταν πρέπει. Ο ισχυρός δεν αναμένεται να έχει επηρεάσει σημαντικάτα οικονομικά ή τη λειτουργία της ομάδας. Το ακριβές ύψος της αποζημίωσης που ζητιέται δεν μπορεί να υπολογιστεί αυτή τη στιγμή», αναφέρει σε ανκοίνωσή της η DRB-Hicom.

Πηγή: woop.gr
TAGS