Σοκαρισμένος, αλλά... ανακουφισμένος ήταν ο Φερνάντο Αλόνσο μετά το ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη στην εκκίνηση του Grand Prix του Σπα.

Ο Ισπανός πιλότος της Ferrari δήλωσε ότι θεωρεί τον εαυτό του ιδιαίτερα τυχερό που δεν τραυματίστηκε, καθώς φοβήθηκε τα χειρότερα λόγω της δύναμης της σύγκρουσης:

«Αισθάνομαι τυχερός επειδή δεν τραυματίστηκα καθόλου. Πονάω λίγο στην πλάτη, αλλά είναι λόγω του τραντάγματος, γι` αυτό και με μετέφεραν στο ιατρικό κέντρο.

Το χτύπημα ήταν σαν με παρέσυρε τρένο. Ήμουν τυχερός που δεν με πέτυχε στο κεφάλι ή στα χέρια, Αυτό φοβόμουν περισσότερο».

Όσον αφορά τον Ρομάν Γκροζάν, τόνισε ότι ίσως δεν έχει μπει ακόμα στη λογική της Formula 1: «Έχει μέχρι στιγμής 7 επαφές σε 12 αγώνες. Έχει την κουλτούρα του GP2».

Τέλος, εξήγησε ότι δεν ανησυχεί για τους χαμένους βαθμούς που επιτρέπουν στους διώκτες του να τον πλησιάσουν:

«Δεν αλλάζει τίποτα στο πρωτάθλημα. Αυτά που χάσαμε σήμερα, θα τα κερδίσουμε άλλη μέρα. Είναι καλύτερο να είναι δεύτερος ο Φέτελ, γιατί η McLaren έχει τώρα το πιο γρήγορο μονοθέσιο. Παρά το ατύχημα, μπορώ να είμαι χαρούμενος γιατί σε 5 ημέρες θα κάθομαι στο μονοθέσιο στη Μόντσα».

Πηγή: woop.gr