Μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες, στο στρατόπεδο της ΜcLaren επικρατεί αισιοδοξία για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον. Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Πάντι Λόου, τόνισε πως οι ανανεώσεις που έγιναν βοήθησαν τόσο τον Χάμιλτον όσο και τον Μπάτον να πάρουν τις νικές στα 2 τελευταία γκραν πρι.

"Το στήσιμο του αυτοκινήτου στο Βέλγιο δεν απέχει πολύ από αυτό που θα έχουμε στην Μόντσα. Είναι ενθαρυντικό το γεγονός ότι στο Βέλγιο λειτούργησε καλά κάτι που σημαίνει ότι θα κρατήσουμε πολλά στοιχεία στον επόμενο αγώνα" ήταν τα λόγια του Βρετανού.

Με την σειρά του ο ο διευθυντής της ομάδας Μάρτιν Γουάιτμαρς εκθείασε τους οδηγούς της ομάδας λέγοντας πως εφόσον στα 2 τελευταίους αγώνε πήραμε 2 νίκες έχουμε 2 ικανότατους οδηγούς που μπορούν να διεκδικήσουν τον τίτλο.

"Η δουλειά η δικιά μας είναι να τους παρέχουμε το καλύτερο δυνατό αυτοκίνητο, να μην κάνουμε λάθη να κάνουμε σωστα pit stops και να έχουμε την σωστή στρατηγική. Εάν όλα πάνε καλά όπως στο Βέλγιο θα τα πάμε εξαιρετικά και στη Ιταλία" ήταν τα λόγια του και έκλεισε λέγοντας: "Πολλά μπορούν να συμβούν και είναι σίγουρο πως θα έχουμε 8 εξαιρετικούς αγώνες  μέχρι το τέλος της σεζόν".


Πηγή: woop.gr
TAGS