Βόμβα μεγατόνων πυροδοτεί η επικείμενη πρόταση της Mercedes για την απόκτηση του βρετανού οδηγού από την McLaren. Ο Χάμιλτον θα εκτοξεύσει τον τραπεζικό του λογαριασμό έαν γίνει πράξη το ενδιαφέρον της Μercedes, αφού το συμβόλαιο που είναι έτοιμοι να του  προσφέρουν, φτάνει τα 60.000.000 λίρες για τα επόμενα 3 χρόνια καθώς επίσης προβλέπεται να έχει την «ελευθέρας του» σε ότι αφορά προσωπικές χορηγίες.

Η κίνηση αυτή φέρνει και άλλα ερωτήματα καθώς θα κληθεί να αντικαταστήσει έναν εκ των Μίκαελ Σουμάχερ και Νίκο Ροζμπεργκ.  Και αν για τον δεύτερο μπορεί απλά να είναι μια αλλαγή, για τον 7κις παγκόσμιο πρωταθλητή μπορεί να σημαίνει για δεύτερη φορά την απόσυρση του από τον χώρο της Formula 1.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι για τον Λιούς Χάμιλτον δεν θα είναι εύκολη απόφαση καθώς είναι στην ομάδα της McLaren από 13 χρονών και είναι συναισθηματικά δεμένος μαζί της. Από την άλλη μεριά το πρόσφατο ατόπημα του, να δημοσιεύσει απόρρητα έγγραφα της ομάδας του, κάνει τους ιθύνοντες της βρετανικής ομάδας επιφυλακτικούς στο κατά πόσο θέλουν να συνεχίσουν μαζί του την συνεργασία τους.

Πηγή: woop.gr