Ο Βρετανός πιλότος φαίνεται πως διανύει την τελευταία του σεζόν στην McLaren και τα σενάρια περί συμφωνίας του με την Mercedes οργιάζουν.

Ο ίδιος πάντως έσπευσε να διαψεύσει πως έχει πάρει κάποια απόφαση, ενώ θέλησε να διευκρινίσει πως αυτή θα εξαρτηθεί από αγωνιστικά κριτήρια και όχι οικονομικά.

Οταν ρωτήθηκε αν γνωρίζει σε ποια ομάδα θα αγωνίζεται του χρόνου, ο Χάμιλτον ήταν κατηγορηματικός. «Οχι δεν γνωρίζω», απάντησε και στη συνέχεια εξήγησε το σκεπτικό, από το οποίο θα εξαρτηθεί η απόφασή του:

«Θέλω να κερδίζω κάθε χρόνο, γι' αυτό υπάρχουμε εμείς οι οδηγοί και υπάρχουν οι ομάδες. Το θέμα είναι να εξασφαλίσεις πως είσαι στο κατάλληλο μέρος για να το πετύχεις.

Τώρα οδηγώ για τη McLaren, έχουμε κερδίσει τις δύο τελευταίες κούρσες και ελπίζουμε να έχουμε άλλο ένα σπουδαίο τριήμερο μπροστά μας. Σε αυτό πρέπει να επικεντρωθώ.

Δεν υπάρχει κάποια καταληκτική ημερομηνία για να αποφασίσω για το μέλλον μου, αλλά ασφαλώς θα ήταν χρήσιμο αυτό να γίνει πριν από την επόμενη σεζόν. Βρίσκομαι σε πολύ καλή θέση», δήλωσε ο Βρετανός πιλότος.


Πηγή: woop.gr