Άγνωστο παραμένει το πότε θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση ο Κέισι Στόνερ. Μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στον αστράγαλο, ο Αυστραλός αναβάτης ενημέρωσε μέσω του blog του τους οπαδούς ότι είναι πολύ ευχαριστημένος με την πορεία της αποθεραπείας του, αν και ακόμα δεν γνωρίζει πότε θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση:

«Έκανα την επέμβαση πριν 12 ημέρες και είμαι πραγματικά ευχαριστημένος από την πορεία της αποθεραπείας μου. Την Πέμπτη θα κάνω νέες εξετάσεις, αλλά δεν υπάρχουν νεότερα για το πότε θα επιστρέψω στις πίστες. Όπως λέω συνεχώς, στόχος μου είναι να επιστρέψω στις πίστες, αλλά όλα εξαρτώνται από τον αστράγαλό μου και από την αποθεραπεία μου.

Αυτό που με εξοργίζει είναι ότι νιώθω ότι θα μπορούσα να συνεχίσω να τρέχω, αλλά αν έπεφτα ξανά η ζημιά θα ήταν πολύ μεγάλη».

Παράλληλα, μίλησε για το πρόγραμμα που ακολουθεί προκειμένου να ενδυναμώσει το πόδι του: «Ο γιατρός μου είπε ότι έπρεπε να βάλω αμέσως βάρος στο πόδι μου μετά την επέμβαση για να ανακτήσω πλήρη κινητικότητα το συντομότερο δυνατό, αλλά πρέπει να προσέχω πολύ».

Τέλος, εκμυστηρεύτηκε ότι από την ατυχία του βγήκε και κάτι θετικό, καθώς έχει την ευκαιρία να περάσει περισσότερο χρόνο με την κόρη του: «Με κρατάει συνέχεια απασχολημένο στο σπίτι, είναι ένας σημαντικός αντιπερισπασμός για μένα τώρα που δεν μπορώ να προπονηθώ και είμαι πολύ ευχαριστημένος γι` αυτό. Είναι υπέροχο που έχω επιστρέψει στην Αυστραλία και είμαι περιτριγυρισμένος από την οικογένειά μου και τους φίλους μου αυτή τη δύσκολη στιγμή. Με βοηθούν όλοι και το εκτιμώ πολύ».
 

Πηγή: woop.gr

TAGS