Ο Στέφανο Ντομενικάλι δε φαίνεται να παίρνει βιαστικές αποφάσεις για τον 2ο οδηγό της ομάδας το 2013.
Παρόλο που ο Φελίπε Μάσα είχε μια πολύ καλή παρουσία στο Grand Prix της Ιταλίας, δεν φαίνεται ικανή να αναστρέψει το κλίμα για τον Βραζιλιάνο οδηγό που πιθανότατα θα φύγει στο τέλος της σεζόν.

Το αφεντικό της Ferrari, ο Ντομενικάλι, δήλωσε πως ο Μάσα τους έκανε υπερήφανους στην Ιταλία με την απόδοση του:
«Είμαστε περήφανοι για τον αγώνα του Φελίπε. Επίσης και οι κατατακτήριες του ήταν πολύ καλές» ήταν τα πρώτα του λόγια τον 31 ετών οδηγό και συνέχισε λέγοντας: «Είναι ένας εξαιρετικός οδηγός, επαγγελματίας οδηγός και όπως ξέρετε τον στηρίζω προσωπικά.

Έτρεξε το σαββατοκύριακο όπως ακριβώς θέλαμε και γιαυτό δεν υπάρχουν πλάνα για να επιταχύνουμε ή να επιβραδύνουμε τις διαδικασίες. Έχουμε επικοινωνία μεταξύ μας και θα σας κρατάμε ενήμερους».

Πάντως παρά την καλή του εμφάνιση, ο Μάσα επισκιάστηκε από τον οδηγό που φημολογείται ότι θα πάρει την θέση του την επόμενη σεζόν τον 22χρονο Σέρχιο Πέρεζ που βρέθηκε στο Μαρανέλο για ένα προγραμματισμένο ραντεβού με τους ανθρώπους της Ferrari ως οδηγός των ακαδημιών της για να μιλήσουν για την εξέλιξη του.

Ο Ντομενικάλι μίλησε και για τον νεαρό οδηγό: «Όσον αφορά τον Πέρεζ δεν έχω να προσθέσω κάτι παραπάνω από αυτά που είπα πριν. Έκανε έναν καλό αγώνα και του αξίζουν συγχαρητήρια. Έκανε σωστή διαχείριση στα λάστιχα και αυτό τον βοήθησε να είναι γρήγορος».


Πηγή: woop.gr