Για τον Λιούις Χάμιλτον και τη McLaren Mercedes μίλησε ο Φερνάντο Αλόνσο. Ο Ισπανός αναβάτης της Ferrari εξέφρασε την πεποίθησή του πως ο Βρετανός ίσως αποχωρήσει από την ομάδα του και πως παρά το γεγονός ότι η McLaren είναι μια σπουδαία ομάδα, η αποχή από τους τίτλους είναι καθοριστικός παράγοντας. «Υπάρχουν εφτά αγώνες ακόμη μέχρι το τέλος της σεζόν. Θα είναι δύσκολο να διαχειριστείς τους βαθμούς, επειδή όλοι πρόκειται να επιτεθούν για να προσπαθήσουν να ανακτήσουν όσους έχουν χάσει.

Πρέπει να συνεχίσεις να δουλεύεις σκληρά και να προσπαθείς να παίρνεις νίκες. Δεν σκεφτόμαστε το βάθρο, ή τις υπόλοιπες θέσεις, παρά μόνο τις νίκες. Οι 37 βαθμοί που έχουμε διαφορά από τον δεύτερο δεν είναι τίποτα», είπε αρχικά και μετά ασχολήθηκε με τον Χάμιλτον:

«Έχω πει πως είναι ο μοναδικός που έχει πιθανότητα να διεκδικήσει τον τίτλο, χωρίς να έχει το καλύτερο μονοθέσιο. Νομίζω ότι είναι πιθανό ο Χάμιλτον να αποχωρήσει από την McLaren, η οποία είναι μια σπουδαία ομάδα, αλλά έχει να κερδίσει το πρωτάθλημα από το 2008.

Αν εξαιρέσουμε αυτόν τον τίτλο πρέπει να πάμε πολύ πίσω για να βρούμε έναν τίτλο. Για μένα η καλύτερη απόφαση της ζωής μου ήταν όταν έφυγα από τη McLaren το 2007. Συνεπώς και ο Χάμιλτον θα αξιολογήσει την κατάσταση, δεν βλέπω τον λόγο να μην φύγει».


Πηγή: woop.gr